Oglas

Potopite peršin u vodu sa sodom bikarbonom i gledajte što će se dogoditi: Trik koji ćete obožavati

author
N1 Info
05. svi. 2024. 17:55
peršin
Pexels | Pexels

Peršin je neizostavan začin na našim prostorima, kako za juhe, tako i za mnoge druge stvari, a najbolji je kada je svjež.

Oglas

Želite li produžiti svježinu ove biljke, a pritom ste i protiv smrzavanja, za vas imamo učinkovit i jednostavan način.

Kako produžiti svježinu peršina?


Ulijte vodu u posudu. Dodajte žlicu sode bikarbone. Umočite peršin. Ovako čistite ovu biljku. Poprskajte ocat po dasci za rezanje i obrišite je krpom. Zatim nasjeckajte peršin. Na dno staklenke stavite papirnati ubrus i dodajte peršin.

Staklenku čuvati u hladnjaku. Možete ga tamo držati mjesec dana. Zahvaljujući ovom triku peršin će zadržati svoju aromu i okus, prenosi krstarica.com.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama