Petrov: MOST ne ide u preslagivanje s HDZ-om

Vijesti 04. lip 201612:51 > 16:52
N1

Čelnik Mosta, Božo Petrov, danas se obratio javnosti.

“RH je danas u podređenoj poziciji samo zbog jedne osobe koja je teret, a to je Karamarko. Snosi političku odgovornost. Nadam se da stranka koja nosi u nazivu “demokratska” neće biti faraonska, nego da će u stranci znati za termin “politička odgovornost”. Što se tiče preslagivanja o kojem govori Karamarko, ako bi on to i htio s MOST-om, mi to ne želimo. Hrvatska je MOST-u u srcu, a ne u džepu”, poručio je Petrov.

Orešković traži ostavku Petrova i Karamarka, a HDZ – Oreškovićevu

Podsjetimo, jučer je premijer Tihomir Orešković javno zatražio ostavku dva potpredsjednika Vlade, Petrova i Tomislava Karamarka. Više informacija pročitajte OVDJE.

Petrov se potom obratio novinarima, kazavši da je on spreman na ostavku, ukoliko će to dovesti do rješavanja situacije. Dodao je da Most i dalje inzistira na ostavci Tomislava Karamarka. Više doznajte OVDJE.

Nakon Petrova, konferenciju za novinare održao je i Tomislav Karamarko. Kazao je da premijer Orešković više ne uživa povjerenje HDZ-a te da su dvije opcije za izlazak iz ove situacije. Ili novi izbori ili preslagivanje, s tim da je on skloniji potonjoj. Više pročitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.