Policija prekinula koncert grupe Svemir u KSET-u!

Vijesti 26. stu 201615:13 > 15:16
Screenshot YouTube

Policija je u petak navečer prekinula koncert grupe Svemir u zagrebačkom Klubu studenata elektrotehnike (KSET), klubu.

U klub studenata ušla je prilično ozbiljno opremljena policija, tvrdi osnivačica i pjevačica grupe Svemir Zvonka Obajdin.

“Jako sam tužna zbog načina kako je završila sinoćnja promocija. pripremali smo se, osmišljavali set listu, zvali goste. očekivala sam da će biti super, a ne da će mi u pola svirke uletjeti HRPA policije, i to krim i interventne, sa sve onim kornjačama i tim p****rijama, kao da smo otprilike teroristička jedinica, a ne bend”, navela je i nastavila opisivati događaj.

“Poslagali su ljude uz zid, prepipavali, nisu dali da se ode na WC… Ono, isplašili su naše prijatelje, naše roditelje… Ne kužim. Žao mi je zbog svih vas koji ste došli i htjeli podržati bend i čuti koncert, a dobili ste pola jednog koncerta i cijelu jednu raciju”, napisala je na svom Facebook profilu Zvonka Obajdin, osnivačica i pjevačica grupe.

U odnosima s javnošću u Policijskoj upravi zagrebačkoj kazali su nam kako je racija, osim u KSET-u, provedena i u nekoliko drugih lokala te da je ona provedena u suradnji s poreznom inspekcijom. U KSET-u su kod jedne osobe pronašli sumnjivu biljnu tvar – drogu, a jedna je osoba prijavljena zbog povrede javnog reda i mira, kazali su nam iz zagrebačke policije. “Po sadašnjim saznanjima nije bilo uporabe sredstava prisile prema gostima lokala niti smo zabilježili prigovor na naše postupanje”, rekli su iz PU zagrebačke za N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.