Iz Mosta istupio Martin Pauk

Vijesti 12. pro 201713:05 > 13:09
Facebook

Iz Mosta je izašao i splitski gradski vijećnik Martin Pauk koji će odsad djelovati kao nezavisni vijećnik. Tijekom prošlih izbora bio je Mostov povjerenik za Split.

Pauk kaže da se njega ne može držati unutar nekih okvira, da je uvijek bio kao divlje dijete i od svojih stavova ne odstupa. Vizija političkog djelovanja Mosta u gradskom vijeću i njegova osobna razilaze se.
Ante Čikotić koji je predsjednik Kluba Mosta kaže kako je” Martin je odlična mlada osoba koja ima širok spektar osobnih stavova koji uključuju teme od vanjske politike do ideoloških. Mi smo u gradu Splitu fokusirani na podizanje kvalitete života… Kolegu Martina zanima šire političko djelovanje i želi nesputano komunicirati izvan okvira platforme Mosta”.
Danas je iz Kluba zastupnika Mosta istupio i Vlaho Orepić. Orepić je rekao da se sužavaju prostor i mehanizmi za realizaciju same ideje Mosta.

“Zbog toga sam odlučio istupiti iz Kluba zastupnika Mosta”, rekao je Orepić.

“Već duže vrijeme nastojim potaknuti, istaknuti na unutarnju organizaciju i djelovanje na terenu. Iscrpio sam sve mogućnosti za to. Naše društvo nalazi se u iznimno složenim i zahtjevnim okolnostima, smatram da nepotrebna konfliknta politika nema prostora ni vrijeme i treba je zamijeniti jednom jasnom, korisnom, životnom politikom”, rekao je Orepić.

Više čitajte OVDJE.