Bartulica: Narod je prepoznao i jasno progovorio što misli, zahvalan sam

Vijesti 09. lip 202423:25 1 komentar
Stephen Bartulica
N1

Nakon objavljenih rezultata izbora iz stožera Domovinskog pokreta obratio se Stephen Bartulica. Naime, HDZ je osvojio šest mandata, SDP četiri, a Domovinski pokret i Možemo! po jedan mandat na izborima za Europski parlament, pokazuju prvi neslužbeni rezultati.

“Dragi hrvatski narode, simpatizeri DP-a, dragi prijatelji, stojim pred vama u duhu zahvalnosti prije svega dragom Bogu kojem dugujem sve. Snaga koja je ostala u meni je tu zbog njega, nosio me cijelo ovo vrijeme koje nije bilo lako. Želio bih se zahvaliti svojoj obitelji, koji su cijelo vrijeme bili uz mene i primili ožiljke, ali su čvrsto na nogama kao i ja večeras. Svi ljudima koji su bili uz mene, tako je bilo i na parlamentarnim izborima, tako je i večeras.

Narod je prepoznao i jasno progovorio što misli i mogu reći da sam duboko zahvalan svima. Svi znate kako je izgledala ova kampanja, ispao je referendum o meni, umjesto da se govorilo o temama bitnim za hrvatsku budućnost. Sve što ja imam i što sam stekao, sam na zakonit i pošten način stekao, nemam se za što ispričavati”, kazao je Stephen Bartulica.

N1

Tijek događaja iz minute u minutu pratite OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare