Biljana Borzan: Pokazali smo da je SDP itekako živ i uspješan!

Vijesti 09. lip 202423:43 1 komentar
Slavlje u stožeru SDP-a nakon izbornih rezultata za Europski parlament
Goran Stanzl/PIXSELL

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin oglasio se nakon rezultata europskih izbora, na kojima je njegova stranka osvojila četiri mandata, a Biljana Borzan više od 80.000 preferencijalnih glasova, što je nadmašio samo premijer Andrej Plenković s njih više od 100.000, no on neće u Bruxelles.

“Bez obzira na malu izlaznost, jednu od najmanjih u EU, ovo je za nas važan rezultat jer smo pokazali da iza nas stoje ljudi, stoji Hrvatska. Hvala svima koji su izašli i podržali nas. A sad, neskromno posebno hvala našim kandidatima i kandidatkinjama, koji su lavovski odradili kampanju. Napravili ste odličan posao”, izjavio je Peđa Grbin.

Bez zadrške je iskazao optimizam i radost zbog ostvarenih rezultata.

“Ovaj rezultat nas itekako obvezuje, obvezuje nas da zastupamo građansku Hrvatsku i da radimo što smo i u Saboru, da radimo za hrvatske ljude. S obzirom da kod nas vrijedi pravilo da se za neku poziciju kandidiraš samo ako je misliš obnašati, pozvao bih našu Biljanu da nam se obrati”, kazao je pa prepustio riječ Biljani Borzan:

“Ovaj rezultat mi je važan iz tri razloga, prvo da se rad isplati. Građani su prepoznali naš rad i dali su nam podršku. Najdraže u ovoj kampanji mi je bilo kad bi mi se ljudi obratili i zahvalili na onome što smo radili. Tako ćemo i u sljedećem mandatu, bit ćemo glas onima koji misle da ih nitko ne čuje. Druga stvar jest što s 26 posto pokazujemo da je SDP itekako živ i uspješan.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare