Boysi dobili odvjetnika koji je već branio jednog Hrvata u Grčkoj

Vijesti 09. kol 202315:25 1 komentar
KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/PIXSELL

Izgleda da su uhićeni Bad Blue Boysi, koji su se u ponedjeljak sukobili s navijačima AEK-a, dobili odvjetnika.

Grčka policija privela je u utorak sudionike nereda u Ateni uoči utakmice AEK – Dinamo. Ukupno 94 uhićene osobe u srijedu ujutro su izvedene pred tužitelja. Procjenjuje se da je još najmanje 50 hrvatskih navijača u bijegu, a u tijeku su laboratorijska istraživanja DNK i drugih dokaza za identifikaciju počinitelja ubojstva 29-godišnjeg mladića, navijača AEK-a.

Ispred Suda, gdje su uhićeni na saslušanju, izjavu je novinarima dao odvjetnik.

“Ja sam odvjetnik, možda, dijelova kriminalne organizacije. Zovem se Alexis Kougias te ne znam ništa. Vjerujte mi, ne znam ništa. Zato, čekajte, molim vas, čekajte”, kazao je.

“Možete li objasniti proceduru, što sada možemo očekivati?” pitala je novinarka, a potom se nadovezao novinar: “Je li istina da oni sada ne moraju tri dana ništa govoriti jer ne plaćaju odvjetnike ili trebaju vremena za odgovore?”

“Molim vas, mi imamo pravdu. Imamo demokraciju. Siguran sam da je u ovom trenuku sve savršeno. Ne znam što se dogodilo u policijskoj stanici”, dodao je odvjetnik, piše HRT.

Inače, Alexis Kougias je 2005. zastupao Hrvoja Petrača koji je bio uhićen u Grčkoj zbog posjedovanja lažne putovnice, a dok je bio u bijegu nakon što je u Hrvatskoj osuđen zbog otmice sina Vladimira Zagorca.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare