Ćipe odgovorio na optužbe stranačkih kolega. Kaže da se zna prekrižiti, objavio i video

Vijesti 27. kol 202413:13 0 komentara
Stipo Mlinarić Ćipe
Marko Prpic/PIXSELL

Već neko vrijeme u Domovinskom pokretu vlada stranački rat između struja Ivana Penave i Marija Radića, a sada su pale i nove provokacije. Stipo Mlinarić Ćipe oglasio se na Facebooku i podijelio video kojim odgovora na optužbe iz suparničkog tabora da se ne zna prekrižiti.

“Manipulacije, laži i blaćenje!

Ovo je posljednji put da se oglašavam o ovakvim stvarima. Montirani videi, izmišljene poruke, lažne optužbe za izvlačenje novca, nisu moj nivo i stoga posljednji put razotkrivam ljude koji koriste ovakve metode u političkoj areni.

Jasno je da je cilj ovakvih degutantnih manipulacija diskreditacija jer sve ovo dolazi u trenutku unutarstranačkih izbora. Apelirao bi na ljude da ne nasjedaju na manipulacije koje dolaze od određenih ljudi, vjerujte svojim očima, a ne onome što Vam serviraju i što žele da vjerujete”, napisao je Stipe Mlinarić Ćipe.

Mlinarić je, podsjetimo, nedavno provocirao Igora Peternela rekavši da će ga, kada se budu čitali izborni rezultati, naučiti kako da se barem pravilno prekriži. No, onda je Velimir Bujanec na svojem Facebook profilu objavio video kojim sugerira da se ni sam Mlinarić ne zna prekrižiti.

Mlinarića je, podsjetimo, brat Marija Radića prijavio za izvlačenje novca iz udruge koja bi se trebala baviti pronalaženjem nestalih u Domovinskom ratu, a zbog toga se sukob Penave i Radića dodatno intenzivirao. Dok Radić tvrdi kako pred zakonom trebaju biti jednaki svi pa i ratni heroji, Penava kaže da se Ćipi – pakira.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!