Cure informacije o ilegalnom klubu: “Svaki vikend vidim raspadnute ljude na stanici”

Vijesti 14. svi 202422:15 0 komentara
PU zagrebačka

Zagrepčani su šokirani saznanjem o ilegalnom klubu koji se službeno vodio kao udruga za zaštitu djece, mladeži i obitelji, a u kojem je policija provela raciju i otkrila hrpu droge.

Klub se nalazio ispod ureda brojnih državnih institucija, a u njemu se masovno drogiralo raznim vrstama ilegalnih supstanci. Od sinoć je zapečaćen na minimalno 30 dana.

Stanovnici na Ksaveru kažu kako su već dugo ogorčeni zbog situacije. “Istina, nažalost svaki vikend kad idem na nogomet vidim raspadnute ljude na stanici”, rekao je Luka Hećimović iz Zagreba u RTL-u Danas.

Ući u klub nije bilo jednostavno, ulazili su odabrani te do ulaza u klub prolazili kroz mračne hodnike i nekoliko vrata. Sugovornica RTL-a koja je više put izašla u taj klub ispričala je kako se ulazilo u prostor.

“Osoba sa unutarnje strane gleda unaprijed tko je na vratima, on procijeni jesi li ti dovoljno okej da uđeš unutra i puste te unutra onda imaš jedan hodnik dugi koji prođeš, onda još jedna vrata, bilo je jedno dvoje troje vrata, to je dosta kompleksno za ući”, objasnila je.

Policija je u klub upala u nedjelju te zatekla stotine ljudi, od kojih je 21 osoba zatečena s nekom vrstom droge. Mnogi od gostiju kluba u trenutku racije pobacali su nedozvoljene supstance koje su imali po podu.

Djevojka kaže kako bi policija danas u svakom klubu pronašla drogu, kada bi je tražila. “Kao što bi racija u bilo kakvom klubu rezultirala time da ima puno droge nađene kod ljudi, isto tako mislim da je to čista slučajnost da je to baš tako možda bilo da je kod nekih ljudi bilo toliko supstanci”, rekla je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!