Detalji teške nesreće na A3: Poginulo dvoje mladih, dijete teško ozlijeđeno

Vijesti 01. lip 202407:43 0 komentara
Edina Zuko/PIXSELL

24-godišnji vozač automobila i 21-godišnja putnica smrtno su stradali dok je dvogodišnje dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se u petak oko 15 sati dogodila na sjevernoj strani autoceste A3 između čvora Okučani i Novska, objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Sisku.

Prema dosad prikupljenim podacima, do nesreće je došlo kada je 24-godišnji vozač osobnog automobila, hrvatski državljanin ,upravljajući vozilom u smjeru Novske, udario u stražnju stranu kamiona koji se kretao ispred njega u istom smjeru, objavilo je večeras ŽDO u Sisku. Vozač automobila i 21-godišnja putnica u automobilu smrtno su stradali, dok je dvogodišnje dijete odvezeno u bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Očevid je provela dežurna zamjenica županijske državne odvjetnice u Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku u suradnji sa sisačko-moslavačkom policijom.

Državno odvjetništvo je, cilju utvrđivanja svih okolnosti prometne nesreće, naložilo provođenje potrebnih izvidnih i dokaznih radnji, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!