Poznato kako će se zvati nova Radićeva stranka

Vijesti 24. ruj 202416:14 0 komentara
Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Bivši članovi Domovinskog pokreta okupljeni oko Marija Radića, koji bi krajem tjedna trebali osnovati novu stranku, odlučili su danas i o njezinom imenu.

Nova će se stranka zvati Dom i Nacionalno okupljanje, skraćeno DOMiNO, čime postaje jasnija i poruka s plakata koje smo proteklih dana mogli vidjeti uz veće prometnice, a glasi “Crno na bijelo”.

U priopćenju koje potpisuje sam Radić pojašanjava se i zašto je odabrano ovo ime. “Zašto? Zato što: DOM je obitelj. DOM je zavičaj. DOM je domovina. DOM je mjesto gdje počinju sjećanja i gdje se rađaju snovi. DOM je simbol sigurnosti, pripadnosti, ukorijenjenosti, tradicije i stabilnosti.

NACIONALNO OKUPLJANJE – nit je koja veže narod i zemlju, objedinjuje nacionalne interese, jedinstvo i suverenitet. Snaga i odlučnost, jasna vizija i konkretno djelovanje, spajaju se u Dom i Nacionalno okupljanje – stranku kojoj je cilj pokrenuti lavinu dalekosežnih pozitivnih učinaka za hrvatski narod i Hrvatsku.

Dom i Nacionalno okupljanje – donosi rješenja. Konkretna. Jasna. Crno na bijelo.”

Iz inicijative za osnivanje nove stranke također poručuju da je “Dom i Nacionalno okupljanje odgovor je svima koji traže jasne, konkretne promjene, one koje će se provoditi – crno na bijelo”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!