FOTO / Bivša predsjednica sa suprugom pozirala nasmiješena u Parizu: Malo je falilo…

Vijesti 05. kol 202416:50 0 komentara
FOTO / Kolinda i Jakov pozirali nasmiješeni u Parizu: Malo je falilo...
Igor Kralj/PIXSELL

Bivša predsjednica Grabar-Kitarović u Parizu se nalazi od otvorenja Igara 27.srpnja, a redovno ju se može vidjeti na tribinama gdje bodri hrvatske predstavnike u raznim disciplinama.

“Nadala sam se jučer da ću uručiti medalju našem @aurelbenovic, no bit će to ipak nekom budućom prigodom. Malo je falilo.

Bodrila ga je s nama i draga prijateljica @comaneci10 , a u gimnastici su uživali i @evamendes i #RyanGosling. Hvala Enisu Hodžiću Ledereru na fotkama!”, napisala je Grabar-Kitarović u objavi.

Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

“Surova sportska gimnastika”

Surova je ta naša sportska istina, pogotovo u gimnastici. Nekad je 14,9 bilo dovoljno za medalju ili za pobjedu čak, 14,7 bilo je za zlato u Tokiju. Pet finalista se smjestilo u desetinku, to je najmanji odbitak u gimnastici.

“Dogodio se nemogući rasplet – s jedne strane smo jako ponosni na Aurela koji je jako mlad i pred njim je život, ali kad smo već došli tu i kad smo vidjeli da smo stvarno konkurentni, ostaje žal za medaljom koji je sad vruće glave teško prebroditi, rekao je trener Vladimir Mađarević.

Aurel je najveće iznenađenje finala, novo lice na preskoku, dok su svi ostali bivši osvajači medalja. Nažalost, Aurel je morao napraviti oba skoka idealno, ali to nitko nije napravio.

Aurel je ukopao prvi skok, dobio najbolju ocjenu za Dragulescu skok od svih, 15.000. Drugi skok on obično ukopa na treningu, ali s tom velikom energijom i htijenjem koje se ovdje iziskuje, teško je to bilo očekivati nakon prvog skoka, zaključio je Mađarević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!