FOTO / Milanović na olimpijskom finalu vaterpola

Ostali sportovi 11. kol 202414:33 0 komentara
Zoran Milanović
REUTERS/Ueslei Marcelino

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović nazočan je na finalnoj utakmici olimpijskog vaterpolskog turnira između Hrvatske i Srbije u Parizu.

Milanović je u svečanoj loži kompleksa La Defence Arena s članicom Međunarodnog olimpijskog odbora Kolindom Grabar Kitarović i predsjednikom Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatkom Matešom.

Utakmici su nazočni i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, kao i ministar turizma i sporta Tonči Glavina, predsjednik Hrvatskog plivačkog saveza i dopredsjednnik LEN-a Josip Varvodić, predsjednik Hrvatskog vaterpolskog saveza Mladen Drnasin, proslavljeni vaterpolski trener Ratko Rudić i drugi.

Zoran Milanović
REUTERS/Ueslei Marcelino

Satima prije dvoboja u La Defenceu, najvećoj poslovnoj četvrti u Europi, hrvatski i srpski navijači ispunili su kafiće i restorane uz samo plivalište, na kojem finalu nazoči oko 13.000 gledatelja, od čega tristotinjak Hrvata.

Finalni dvoboj između hrvatskih i srpskih vaterpolista pretposljednji sportski događaj ovih Olimpijskih igara nakon kojeg se igra još samo finale ženske košarke.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!