Gradska plinara odgovorila na optužbe Međimurje plina: Njihova reakcija navodi na zaključak da su nezadovoljni ishodom

Ekonomija 10. lis 202418:27 5 komentara
N1

Gradska plinara Zagreb opskrba krivotvorinama i falsifikatima pokušava oteti dio potrošača Međimurje plinu. Ukratko, to je optužba koja proizlazi iz priopćenja koje je Međimurje plin uputilo javnosti u četvrtak, a u kojem se tvrdi da je GZPO preuzeo više od 4000 nepotpisanih zahtjeva kupaca.

Na navedenu optužbu priopćenjem je odgovorio i drugi akter, Gradska plinara Zagreb.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Komunicirali smo broj kupaca koji su izabrali GPZO kao svog opskrbljivača plinom. Tih kupaca je za sada skoro 170.000, a prijave i dalje stižu. Zahvalni smo kupcima na ovako velikoj podršci.

Radilo se o vrlo zahtjevnom procesu koji su radnici GPZO-a i Zagrebačkog holdinga uspješno odradili na način da su u vrlo kratkom roku obradili zahtjeve kupaca koji su morali iskazati interes i potpisati individualizirane obrasce i ugovore, što su i napravili.

Što se tiče tvrdnji Međimurje plina, poručujemo da su krajnja kontrola sami građani, koji su ti koji odlučuju o opskrbljivaču, i nitko ih ne može natjerati na promjenu mimo njihove volje. Svaki kupac zna što je ili nije potpisao.

Ovakva reakcija Međimurje plina navodi na zaključak da su nezadovoljni ishodom te na moguće poteškoće u poslovanju koje im ovakav ishod može uzrokovati”, poručili su iz Gradske plinare.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare