Grmoja: Uhićenja nakon ostavki. Sve da Gazda ne bi trpio veću štetu

Vijesti 23. ruj 202409:00 2 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Nakon što je objavljena vijest da je u Otoku u tijeku uhićenje HDZ-ovog gradonačelnika Josipa Šarića, oglasio se mostovac Nikola Grmoja.

“Plenkoviću se jednom dogodilo da mu ministar bude uhićen na dužnosti i tada je donio čvrstu odluku da se to više nikad neće ponoviti.

Došlo je do zamjene kontrolirane Zlate koja je nekad znala pokazati zube i kratkotrajno demonstrirati neovisnost, potpuno kontroliranim Turudićem. Odbačene su prijave sa snažnim dokazima o namještanju poslova protiv Plenkovićeva najužeg kruga Milić/Katičić, a sad svjedočimo uhićenjima nakon davanja ostavke, prvo Škorić, a danas navodno gradonačelnik Otoka Šarić.

A sve kako Gazda ne bi trpio veću političku štetu”, napisao je mostovac na X-u.

Podsjetimo, u ponedjeljak ujutro u Otoku je uhićen HDZ-ov gradonačelnik Josip Šarić. On je, bez obrazloženja, prošli tjedan podnio ostavku na mjesto saborskog zastupnika.

Ovo je već drugi slučaj uhićenja poznatih HDZ-ovaca u samo nekoliko dana. U subotu ujutro uhićen je bivše šef Hrvatskih cesta Josip Škorić, točno mjesec dana nakon što je napustio poziciju predsjednika Uprave HC-a, pravdajući ostavku osobnim razlozima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare