HDZ za puknuća vodovodnih cijevi krivi SDP-ovu gradonačelnicu

Vijesti 11. ruj 202416:18 0 komentara
Pixabay / Ilustracija

Posljednjih dana na području Siska zabilježeno je deset puknuća vodovodnih cijevi, od čega četiri puta u Ulici Andrije Hebranga, upozorio je sisački HDZ, optuživši gradonačelnicu Kristinu Ikić Baniček (SDP) da je pri asfaltiranju ulica ostavila dotrajale vodovodne cijevi.

Radovi na asfaltiranju sisačkih ulica, u vrijednosti od 204.000 eura, poslužili su za kampanju gradonačelnice za parlamentarne izbore, ustvrdili su HDZ-ovci na konferenciji za novinare.

Radovi na zamjeni starih vodovodnih cijevi trajali bi duže od kampanje koju je vodila Ikić Baniček za Sabor, a posljedica toga je raspad vodovodne mreže u naselju Željezara, tvrdi sisački HDZ.

Domagoj Orlić je podsjetio da je još 2018. godine Ikić Baniček najavila novi moderni sustav vodoopskrbe i odvodnje, a danas, šest godina poslije, nije završena niti polovica potrebne dokumentacija za prijavu tog projekta.

“Siščani iz Pogorelca i Vinogradske, iako plaćaju najskuplju komunalnu naknadu, još uvijek nemaju kanalizaciju, kao i brojna naselja“, rekao je Orlić ustvrdivši da je “nepovratno propalo 60 milijuna iz EU fondova za projekt aglomeracije”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!