I ovaj vikend besplatan ulaz na zagrebačke bazene

Vijesti 16. srp 202416:58 0 komentara
I ovaj vikend besplatan ulaz na zagrebačke bazene.
Zeljko Hladika/PIXSELL

Zbog toplinskog vala koji traje već neko vrijeme, ustanova Upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba i gradski muzeji i sljedeći vikend omogućit će besplatan ulaz na gradske bazene i u gradske muzeje svim stanovnicima Zagreba, izvijestili su u utorak iz zagrebačke Gradske uprave.

Besplatan ulaz bit će moguć i nekim muzejima

Besplatan ulaz na bazene bit će moguć od petka, 19. srpnja, pa do nedjelje, 21. srpnja, a riječ je o gradskim bazenima SRC Šalata, Iver, SP Mladost, ZP Mladost i BK Utrina.

Zbog sportskog natjecanja, bazen Svetice neće biti dostupan ovaj vikend, kao ni bazen Jelkovec, na kojem je u tijeku redovni godišnji remont.

Besplatan ulaz sljedeći vikend bit će moguć i u klimatizirane muzeje Grada Zagreba i to u Arheološki i Etnografski muzej, u Muzej grada Zagreba i Muzej suvremene umjetnosti gdje će, kako ističu iz Gradske uprave, biti moguće pronaći sklonište od toplinskog vala i posjetiti izložbe i zbirke muzeja.

U slučaju novih toplinskih valova ovo ljeto, ustanova Upravljanje sportskim objektima, gradski muzeji i Grad Zagreb razmotrit će mogućnost besplatnog ulaza na gradske bazene i u gradske muzeje i drugim vikendima, kako bi građanima omogućili da se osvježe i lakše nose s vrućinama.

Više informacija o radnom vremenu i ponudi ustanova dostupni su na web stranicama muzeja i ustanove Upravljanje sportskim objektima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!