Javila se kći moćnog HDZ-ovca koja je vatrogace nazvala nakazama: “Gledam snimku i ne prepoznajem samu sebe!”

Vijesti 02. kol 202412:36 4 komentara
vatrogasci gase požar, vatrogasna kola
N1

Stigla je isprika.

Par dana nakon što je vikanjem u kamere i vrijeđanjem vatrogasaca i policajaca sablaznila čitavu Hrvatsku, priopćenjem koje je poslala medijima javnosti se obratila Anna Dujić, kći predsjednika Uprave Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, piše Jutarnji list.

Dujić je vatrogasce koji su su gasili požar kod Skradinanazvala nakazama, a jednoj je policajki psovala majku i poželjela da crkne. Njeno priopćenje prenosimo u cijelosti.

“Punoljetna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno ispričati svima koje sam uvrijedila neprimjerenim riječima, izgovorenim u stanju šoka koji sam doživjela gledajući bespomoćno mog oca i rođake kako pokušavaju obraniti vlastite kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme. Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju, niti sam mislila da bih ikada tako reagirala u izvanrednoj situaciji. Međutim, teško je ostati priseban kada vatrena stihija prijeti vašem domu i vašim najmilijima. Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati. Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog tog što sam učinila i da mogu išta promijeniti, promijenila bih. Još jednom, iskrene isprike svima koje sam svojom neprimjerenom komunikacijom povrijedila”, napisala je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare