Javio se šef Hrvatskih šuma: “Bile su u stanju šoka, vatra je uništavala sve pred sobom, ušla nam je u dvorište… Oprostite!”

Vijesti 01. kol 202412:26 2 komentara
nediljko dujić iz hrvatskih šuma
Zvonimir Barisin/PIXSELL

Nakon što se doznalo da su dvije žene koje su teško vrijeđale vatrogasce i policajce koji su se borili s vatrom u zaseoku Ićevo kraj Skradina, supruga i kći HDZ-ovog predsjednika uprave Hrvatskih šuma, Nediljka Dujića, on se ispričao u njihovo ime.

Poruku koju je poslao medijima prenosimo u cijelosti:

“Reakcija članova moje obitelji dogodila se kad su bile u stanju velikog šoka i emocionalne iscrpljenosti nakon dvodnevne borbe s požarom u kojem nam je izgorio veliki dio kako naše, tako i imovine naših susjeda. Vatra je uništavala sve pred sobom u naselju, ušla u naša dvorišta i došla do samih zidova naših kuća.

Zajedničkim naporom s našim sumještanima i vatrogascima, kojima zahvaljujem na angažmanu, uspjeli smo spasiti naselje i naše domove od potpune devastacije.

U trenucima tako velike krize, teško je ostati hladne glave, smiren i objektivan.

Mojoj obitelji sigurno nije nakana vrijeđati bilo koga, a kamoli rad hrvatskih vatrogasaca i policajaca, koji brinu o sigurnosti imovine i stanovništva. U ime svoje obitelji, ispričavam se ako smo ikoga svojom reakcijom povrijedili. Hvala na razumijevanju.

S poštovanjem,

Nediljko Dujić”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare