Lovren opleo po političarki koja je pucala u sliku Marije i Isusa: “Ona je jedan od demona”

Vijesti 09. ruj 202420:59 0 komentara
Goran Stanzl/PIXSELL

Švicarska političarka Sanija Ameti izazvala je žestoke reakcije nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj puca u sliku Marije s malim Isusom u naručju. Jedan od onih koji su javno reagirali na skandal u režiji švicarske političarke bio je i Dejan Lovren.

Potpredsjednica pokreta Operation Libero, za koju mediji pišu da je rođena u Bosni i Hercegovini, ubrzo je obrisala svoju objavu i ispričala se.

“Za gađanje na 10 metara trebala sam motive koji su dovoljno vidljivi. Imala sam pri ruci samo Kollerov katalog, koji je bio dovoljno velik. Nisam obraćala pažnju na sadržaj slika. To nije bilo ispravno. Iskreno mi je žao ako sam time nekoga povrijedila”, napisala je.

Međutim, isprika švicarske političarke nije naišla na odobravanje kod hrvatskog nogometaša Dejana Lovrena.

“Nije joj žao”, napisao je proslavljeni nogometaš te nastavio: “Žao joj je što su je uhvatili. Demoni mrze Isusa. Ona je jedna od njih, ništa se ne događa slučajno. Nikad se ne rugaj nečijoj religiji, budi pristojan. Pucala je malom Isusu u glavu nekoliko puta, čista ljutnja i mržnja! A njena politička strana i dalje stoji iza nje? Ludo. Kakva je ovo šala…”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!