Bulj u Saboru objavio kandidaturu za Pantovčak. Odmah najavio pet referenduma

Vijesti 08. lis 202411:45 0 komentara
N1

Mostov Miro Bulj u Saboru je danas objavio svoju kandidaturu za predsjednika države.

“Na današnji dan Sabora, kao zastupnik objavljujem da ću se kandidirati za predsjednika RH, kao narodni kandidat”, poručio je Bulj.

“Nitko mi ništa u politici nije poklonio, za sve sam se izborio sam. Bio sam uz Hrvatsku kad je trebalo biti, u vrijeme Domovinskog rata kad sam imao 19 godina. Nisam bio ni u Bruxellesu niti sam ruski niti američki igrač, ja sam, narode, samo vaš”, dodao je Bulj.

“Ako vas budu pitali jesam li najidealniji kandidat, naravno da nisam, ali nisam ni loš premijer ni loš ministar Ive Sanadera. Ako vas budu pitali za djela, dođite u Sinj”, kazao je sinjski gradonačelnik.

“Imat ću 5 referenduma: slanje vojske na granicu, a nikako na tuđa ratišta – neka premijer i predsjednik uzmu pušku i idu tamo. Zaustavit ćemo porez na nekretnine i pljačku građana. Raspisat ćemo referendum o porijeklu imovine. Treći, zabranit ćemo javno financiranje svih medija i organizacija koje ne poštuju deklaraciju o Domovinskom ratu, dosta nam je više srpskoga sveta. Četvrti, ograničit ćemo mandat manjinskim zastupnicima. Peti će izazvati buru u javnost, nametanje rodne ideologije i zato nam je taj referendum važan – zabrana rodne ideologije u školama i vrtićima”, najavio je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!