Mladež HDZ-a nahvalila Primorca, opleli po Milanoviću: Spomenuli i Dodika

Vijesti 19. kol 202418:13 5 komentara
Davor Puklavec/PIXSELL

Mladež HDZ-a Split objavila je na Facebooku svoju podršku predsjedničkom kandidatu HDZ-a, Draganu Primorcu i usput povukla usporedbu s kandidatom iz redova SDP-a Zoranom Milanovićem.

U svojoj objavi u ponedjeljak su napisali:
Dragan Primorac je prepoznat kao čovjek vrhunske međunarodne suradnje, komunikacije i poštovanja diljem svijeta, a posebno u SAD-u, Njemačkoj, Indiji, Kini, Izraelu, itd. Dragovoljac Domovinskog rata, štovatelj hrvatskih vrijednosti i istinski domoljub koji potrebe Hrvatske stavlja ispred svojih osobnih interesa.
Primorac je sve ono što Milanović nije. Aktualni predsjednik, kršitelj Ustava Republike Hrvatske, čovjek je čije se političko djelovanje može svesti na zajednička ljetovanja s Miloradom Dodikom. Dragan Primorac i Zoran Milanović ne mogu se usporediti ni u jednom pogledu.

S jedne strane imamo čovjeka koji donosi red, pristojnost, domoljublje, napredak, izvrsnost, poštovanje, vjeru i nadu u bolju Hrvatsku. S druge strane, imamo Zorana Milanovića, čije su vrijednosti i djelovanje suprotni svemu što Dragan Primorac predstavlja. Hrvatski građani nikada nisu imali tako jednostavan izbor”, zaključili su.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare