Muškarac kod Garešnice prijetio policajcima nožem i sjekirom. Umro nakon što su ga svladali

Crna kronika 23. srp 202412:34 0 komentara
policijska traka
Matija Habljak/PIXSELL

Nakon policijske intervencije u utorak ujutro kod Garešnice preminuo je muškarac koji im je neposredno prije toga prijetio nožem i sjekirom.

Događaj se zbio u utorak oko sedam ujutro kad je policijska postaja Garešnica dobila dojavu da je u je u Velikoj Trnovitici psihički rastrojeni muškarac sišao s traktora na cesti te prijetio nožem građanima.

“Na mjesto događaja je upućeno šest policijskih službenika koji su intervenirali prema muškarcu koji se oglušio na usmeno izdane zapovjedi i prijetio policijskim službenicima nožem i sjekirom”, piše u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorska.

Nožem i sjekirom na policiju

Policija je savladala psihički rastrojenog muškarca koristeći suzavac te ga vezala. Pritom su ozlijeđena dva policijska službenika i jedna policijska službenica.

Policijski službenici su na mjesto događaja pozvali hitnu medicinsku pomoć, a neposredno prije njihova dolaska muškarcu je pozlilo.

Djelatnici hitne medicinske pomoći muškarca su reanimirali, no preminuo je na mjestu događaja. Slijedi provođenje kriminalističkog istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja”, stoji u službenom priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!