N1 televizija uvodi niz novosti u svoju programsku shemu

Vijesti 16. ruj 202412:21 1 komentar
N1

Nova jesenska shema na N1 televiziji počinje danas, 16. rujna i donosi nove formate i termine, a najveću promjenu doživjet će Dnevnik.

N1 televizija, u svojoj 10. godini emitiranja u Hrvatskoj, ulazi u novu sezonu s osvježenom jesenskom programskom shemom, donoseći nove formate i termine koji će zadovoljiti apetite naših gledatelja za relevantnim, točnim i detaljnim informacijama.

Od danas, 16. rujna, umjesto Dnevnika, uvodimo sasvim novi format Pregled dana, dinamičnu emisiju koja će vam donositi ključne vijesti dana s analizama i kontekstom potrebnim za razumijevanjem događaja kojima svjedočimo.

Svakog dana od 17:30 do 19:00 sati, Pregled dana pružat će dublji uvid u događaje koje prate naši vrhunski novinari i reporteri. Javljanja uživo i analize bit će okosnica ove emisije, donoseći vam širi kontekst najvažnijih tema dana. Vodeća lica N1 televizije, preuzet će vođenje i uređivanje Pregleda dana i radit će na novim formatima unutar emisije.

Njihova sposobnost da priče prikažu šire, detaljnije i analitičnije pozicionirat će Pregled dana kao nezaobilazan izvor informacija za sve gledatelje koji žele razumjeti širi kontekst važnih vijesti.

Tihomir Ladišić, direktor vijesti i programa N1, naglašava:

“Ovo je jedan od najvećih iskoraka u posljednjih nekoliko godina. Ali i iskorak na tržištu jer središnja informativna emisija dobit će posve novo ruho. Vjerujemo da će novi večernji termini donijeti novu publiku našem kanalu. U jesenskoj shemi želimo se dodatno posvetiti aktualnim temama te pružiti publici analitički pristup vijestima koje mijenjaju svijet. Ove jeseni obilježava se i 10 godina N1 televizije, što nas čini ponosnima jer i dalje dosljedno radimo na očuvanju visokih novinarskih standarda od samih početaka. Naši dugovječni formati, koji su s nama od prvog dana, nastavljaju privlačiti gledatelje svojom kvalitetom i ustrajnošću u novinarskom poslu.”

Jedna od najgledanijih emisija, Newsnight – doživjet će promjene donoseći vam ekskluzivne priče, ne samo iz svijeta politike nego i iz svih sfera života. Svakog dana od 21:00 do 22:00 sata, emisija Newsnight donosi sadržaje obrađene na jedinstveni način, pružajući najvažnije informacije uz detaljnu analizu i komentare urednika.

Nera Valentić, izvršna producentica N1, dodaje:

“U ovoj novoj sezoni nastavljamo s istom strašću i predanošću. Naši formati koji su tu od prvog dana, poput Vijesti i Novog dana, pokazuju koliko smo posvećeni radu na novinarskim načelima. U narednim mjesecima, naši gledatelji mogu očekivati još više ekskluzivnih priča i analize.”

Promjene će doživjeti i digitalna platforma.

Tomislava Sila, urednica weba, ističe:

“Naša digitalna platforma i aplikacija također prate promjene u programskoj shemi, pružajući čitateljima aktualne, točne i brze informacije, komentare, analize, intervjue najvažnijih priča dana iz zemlje i iz svijeta. Kroz web platformu i našu aplikaciju i dalje ćemo biti najbrži izvor informacija, uz najviši standard novinarstva.”

Pridružite nam se svakodnevno i uz N1 Studio Live, jednu od najprepoznatljivijih emisija N1 televizije, gdje vam donosimo najvažnije događaje u stvarnom vremenu. Kao i uvijek, N1 ostaje vjeran svojim vrijednostima – nepristrano informiranje, sveobuhvatna analiza i visok novinarski standard.

Uz novu programsku shemu, osnaženi smo još bolje pratiti sve relevantne teme i pružiti vam vijesti koje su zaista važne. S nama, nikada nećete propustiti ključne trenutke – budite u toku s najnovijim informacijama i analizama koje oblikuju vaš svijet. N1 Studio Live – vaš je prozor u stvarnost, svaki dan.

Posebnu pozornost ove jeseni posvetit ćemo predsjedničkim izborima u SAD-u, a politička zima donosi i predsjedničke izbore u Hrvatskoj. Gledatelji mogu očekivati detaljne analize, live javljanja, ekskluzivne intervjue i specijalne emisije o ovim važnim političkim događanjima.

N1 je mjesto gdje vijesti diktiraju dan: započnite svoj dan od jutra u 8 sati uz Novi dan, koji se nastavlja od 10 sati u emisiji N1 Studio Live. Najnovije kratke informacije donose vam N1 Info Vijesti svakog punog sata. Sportski sadržaj svakog dana donosimo u našim emisijama u koprodukciji sa SportKlubom kao i poslovni sadržaja kroz Forbes digital na Forbes platformi i Forbes TV Magazin četvrtkom, do svakodnevnog analitičkog Pregleda dana i večernjeg Newsnighta.

Budite uz nas svaki dan, jer prvi donosimo najnovije informacije i sadržaj koji oblikuje vaš svijet.

N1 ostaje vjeran svojim vrijednostima – nepristrano informiranje, sveobuhvatna analiza i visok novinarski standard. S novom programskom shemom, nastavljamo vam pružati vijesti koje su zaista važne i relevantne.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare