Novinarka o napadu na Freemana: On može biti shvaćen na tri načina

Crna kronika 13. lip 202418:59 0 komentara
NK Osijek

Novinarka Večernjeg lista, Suzana Lepan Štefanić, gostovala je kod našeg Ilije Jandrića u Dnevniku N1 u kojem su razgovarali o slučaju napada na glavnog skauta NK "Osijek" Jamiea Freemana i potencijalnoj povezanosti tog slučaja s propucavanjem vozila sportskog direktora Josea Bote 28.svibnja.

Komentirajući da je u četvrtak pretučen Jamie Freeman, prvi skaut NK Osijeka i to svega malo više od dva tjedna nakon što je Osječane šokiralo propucavanje vozila kojim se koristi sportski direktor kluba Jose Boto, novinarka Večernjeg rekla je:

“Taj napad se može shvatiti kao svojevrsna poruka samom Botu kao sportskom direktoru, upravi kluba ili mađarskim vlasnicima. No, policija trenutno ne može povezati ta dva napada iako su rekli da će istraživanje ići u tom smjeru.

Zasad ni počinitelj koji je propucao automobil i dalje nije pronađen”, govori novinarka Večernjeg i ističe da se napad dogodio u najužem centru Osijeka.

“Boto je portugalski stručnjak i njegov je dolazak označio euforiju u klubu u smislu da bi klub mogao krenuti u ambicioznijem smjeru. Freeman je Englez koji je stigao u ožujku na mjesto koje prije njega nitko nije zauzeo.”

“Što se tiče navijača”, govori Lepan Štefanić, “oni su zgroženi i zabrinuti. Smatraju da ovo baca lošu sliku i na klub i na grad Osijek.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!