Od Marićevog odlaska do uhićenja Tolušića: Evo što nas očekuje u Točki na tjedan

Vijesti 08. srp 202215:45 > 15:45 0 komentara
N1

Kakav tjedan! Ministar financija i potpredsjednik Vlade Zdravko Marić odlučio je otići iz Banskih dvora.

Zašto? Iako je na to pitanje odgovarao dulje od sat vremena, još uvijek je dojam da nemamo baš sve odgovore. Pitanja imaju i tužitelji iz EPPO-a, a odgovorima nisu bili impresionirani pa su naredili privođenje još jednog bivšeg Plenkovićevog ministra, Tomislava Tolušića. Napeto je i na sudovima, predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić odlučio je smijeniti dvojicu utjecajnih sudaca jer se ne slažu s njegovim reformskim idejama. O ovim vrućim političkim temama u TNT dvoboju sučelit će se Marko Pavić (HDZ) I Mišel Jakšić (SDP).

Što ostaje iza Zdravka Marića i što nas čeka najesen? Što Vlada treba učiti kako bi pomogla građanima, a što kako bi potaknula gospodarstvo? Trebaju li nas i u kojoj mjeri plašiti crni scenariji? Gost Intervjua tjedna Točke na tjedan je predsjednik Udruge Hrvatski izvoznici Darinko Bago.

Bavimo se i situacijom u zagrebačkoj bolnici Srebrnjak, gost nam je bivši ravnatelj Boro Nogalo, a o odjecima Dubrovnik summita kao i otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara razgovaramo s ministricom kulture Ninom Obuljen Koržinek.

Aktualne teme komentiraju gosti novinari, Lana Ružičić (Dnevnik.hr) i Ilija Radić (RTL).

Budite uz Točku na tjedan i Milu Moralić, u nedjelju od 9 do 12 sati, samo na N1 televiziji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!