Oglasila se tvrtka koja vodi kafić u kojem se otrovao Riječanin

Vijesti 07. stu 202320:42 0 komentara
mineralna voda, čaša vode, voda, piće
Pixabay / ilustracija

Nakon što se društvenim mrežama počela širiti informacija o incidentu u jednom kafiću na riječkom Korzu u kojem je muškarac navodno otrovan nakon konzumacije Romelquellove mineralne vode, iz Coca-Cole su, nakon pritisaka, potvrdili ovu informaciju. Također, iz tvrtke su istaknuli da se radi o pojedinačnom slučaju, unatoč tome što se sličan događaj dogodio prije nekoliko mjeseci, a danas su potvrđena još dva.

Index je danas posjetio Sladis d.d. koji u vlasništvu ima nekoliko ugostiteljskih objekata u Rijeci. Među njima je i onaj u kojemu se otrovao Riječanin prilikom čega mu je spaljen jednjak. Usmenu izjavu su odbili dati, kazavši da će im se na pitanja obratiti pismenim putem.

“Žao nam je što je došlo do događaja koji je izuzetno potresao sve naše djelatnike i društvo. U trenutku kada se nemili događaj dogodio, naši djelatnici su promptno reagirali. Pozvana je hitna pomoć koja je došla u jako kratkom roku. Surađujemo s nadležnim istražnim organima PU Primorsko-goranske, kao i sa službama Državnog inspektorata te smo im i dalje na raspolaganju. U kontaktu smo i s obitelji povrijeđenog, a njemu želimo što brži oporavak”, kazali su iz Sladisa.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!