Oglasili se iz Carpe Diema: Na nas je krenula neviđena hajka

Vijesti 02. kol 202414:57 0 komentara
Carpe Diem na Hvaru
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Ugostiteljski objekt na Hvaru Carpe Diem, čiji je vlasnik napao vlasnika Garifula i njegovog kuhara, pozdravio je odluku Gradskog vijeća grada Hvara da se pokrene izrada nove Razvojne strategije turizma Grada Hvara.

“Spremni smo, kao i svih ovih godina, biti konstruktivni suradnici kako bismo postigli najbolje rezultate za dobrobit građana Hvara i njegovih gostiju.

Također, pozdravljamo smirivanje napetosti kako bismo svi mi koji vrijedno radimo, mogli mirno dovršiti sezonu! Već 26 godina, Carpe Diem predstavlja vitalnu sponu u ovoj zajednici, direktno i indirektno zapošljavajući 300 ljudi, pridonoseći lokalnoj ekonomiji i pružajući vrhunsku uslugu našim gostima.

Podsjećamo kako je Carpe Diem drugi najveći gospodarski subjekt u Hvaru, koji značajno doprinosi proračunu Grada Hvara. Ne možemo zanemariti naše partnere i suradnike poput barkariola, koji su naši dugogodišnji vjerni suradnici. Želimo istaknuti da je nakon nedavnih neugodnih događanja, za koja duboko žalimo, uslijedila neviđena hajka na naše ugostiteljske objekte i njihove zaposlenike.

Smatramo kako naši zaposlenici ne bi trebali biti žrtva interesa pojedinih moćnika koji nastoje ostvariti svoje političke i poslovne interese, predstavljajući se kao skrbnici lokalne zajednice. Neki od domaćina na ovom otoku grubo su zloupotrebljavali tu činjenicu proteklih dana, vršeći diskriminaciju nad poduzetnicima i ugrožavajući temeljne vrijednosti na kojima Hvar počiva, a to su otvorenost i dobrodošlica za svakog.

Carpe Diem će ostati konstruktivan i profesionalan sudionik na turističkoj mapi Hvara i Republike Hrvatske te će nastaviti postavljati standarde u ugostiteljstvu kao primjer kako iz godine u godinu stvarati dodatnu vrijednost svima”, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!