Penava o DP-u: Na našim izborima će svatko proći onako kako treba proći

Vijesti 31. srp 202411:54 0 komentara
N1

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava na izvanrednoj pressici za novinare komentirao je predstojeće unutarstranačke izbore u stranci najavivši i kako će se na njima kandidirati za poziciju predsjednika.

“Izbore ćemo raditi točno kada treba a to je ljetna stanka a oni kome smeta jak DP ti naravno da imaju rezultata za brigu. Pozivam sve članove da se sukladno statutu odazovu na izbore, kandidiraju sukladno svojim afinitetima i ambicijama”, izjavio je Penava komentirajući predstojeće unutarstranačke izbore u Domovinskom pokretu. Dodao i kako će se na izborima kandidirati za poziciju predsjednika.

Penava je dodao i kako su u Domovinskom pokretu dominatni uvijek rezultati.

Mario Radić kao kandidat za predsjednika stranke

“Onaj koje ostvario velik učinke taj zaslužuje maksimalnu pozornost i vjetar u jedra. To će biti meritum što se tiče mojih odluka i to je duh koji dominira DP-om”, rekao je Penava.

Odgovarajući na pitanje o potencijalnoj kandidaturi Marija Radića za predsjeddnika stranke, Penava je izjavio kako je svatko slobodan kandidirati se na izborima te kako bi mu bilo tužno da imaju po jednog kandidata za stranačke dužnosti.

“Volio bih danas bude što više na izborima. U kontekstu Radića, a tko ga je predložio i stavio na listu? Neka se svi jave i sudjeluju a na kraju će svatko proći onako kako treba proći. Radić i ja smo do sada dobro surađivali. Ja sam prije dva mjeseca stajao iza Marija Radića i gurao ga za ministra i potpredsjednika vlade i žao mi je kako se odvilo ali raditi iz toga priču je meni smiješno”, zaključio je Penava.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!