Pijan napao televizijskog snimatelja, udarao ga šakama i prijetio mu smrću: “Bagro novinarska!”

Crna kronika 26. ruj 202410:22 0 komentara
MUP / Ilustracija

Televizijski snimatelj zadarske ekipe RTL-a u srijedu navečer je napadnut u Arbanasima. Napadač je R. K. (34), otprije poznat policiji zbog ubojstva svojeg prijatelja u jednom zagrebačkom klubu prije 15-godina. Za taj je zločin kao mlađi punoljetnik osuđen na zatvorsku kaznu.

R. K. je snimatelja Ivana Stipčevića (31) prvo napao na ulazu u trgovinu u kvartu Arbanasi, gdje obojica žive. Vidno pijan, R. K. mu je poručio da je ”novinarska bagra”, a žrtva je potom otišla kući i policiji prijavila incident. No napadač tu nije stao već je provalio u dvorište kuće u kojoj snimatelj živi te skočio na njega uz prijetnje da će ga ubiti. Šakama ga je više puta udario po glavi i tijelu, a snimatelj ga je uspio oboriti na tlo te po drugi put obavijestiti policiju.

Stipčević je upućen u bolnicu gdje je, kako neslužbeno doznaje zadarski.hr, utvrđeno da su mu najvjerojatnije napukla rebra.

Zadarska policija je potvrdila da se napad dogodio u srijedu u 18:50 kada je 34-godišnjak bez povoda napao 31-godišnjeg muškarca, udarao ga šakama i prijetio mu smrću. Nakon što je priveden, napadaču je izmjereno 1,27 promila alkohola.

U tijeku je kriminalističko istraživanje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!