Policajac pijan vozio službeno vozilo u Vinkovcima

Vijesti 16. lip 202416:05 0 komentara
Luka Batelic/PIXSELL

Zbog vožnje službenog vozila u alkoholiziranom stanju, u subotu je iz službe udaljen službenik kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske te će protiv njega biti podnesen prekršajni nalog i zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka, izvijestila je u nedjelju PU.

Iz policije navode kako su, postupajući po dojavi građanina zaprimljenoj 15. lipnja u 22,58 sati, o vozilu koje se kreće državnom cestom D-55 u smjeru Vinkovaca i pritom krivuda po cesti, policijski službenici Postaje prometne policije Vinkovci u 23,16 sati u Ulici Ruđera Boškovića u Vinkovcima zaustavili vozilo.

Utvrdili su kako se radi o službenom vozilu Policijske uprave vukovarsko-srijemske, kojim je pod utjecajem alkohola upravljao policijski službenik kriminalističke policije PU vukovarsko-srijemske za vrijeme službe.

Policijski službenik je isključen iz prometa i udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i zahtjev za pokretanjem disciplinskog postupka zbog teže povrede službene dužnosti, navode iz policije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!