Policiji Slovenac u Komiži izgledao sumnjivo: Ovo je droga koju su pronašli kod njega

Crna kronika 23. ruj 202412:34 0 komentara
Droga koju je policija zaplijenila
PU splitsko-dalmatinska

Interventna policija je u Komiži 20. rujna za vrijeme osiguranja javnog okupljanja uočila muškarca (26) sumnjivog ponašanja, za kojeg su postojale određen indicije da posjeduje drogu.

Pristupili su mu da mu provjere identitet i obave pregled, ali u tom trenutku muškarac je počeo bježati. Policijski službenici su ga ubrzo sustigli, uporabili sredstva prisile-tjelesna snaga i sredstva za vezivanje radi sprječavanja daljnjeg bijega.

“Doveden je u službene prostorije radi provođenja kriminalističkog istraživanja. Utvrđeno je da 28-godišnji državljanin Slovenije posjeduje više vrsta droge pripremljene za daljnju prodaju”, navode u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj i dodaju da je nakon dovršetka istraživanja predan je uz kaznenu prijavu pritvorskom nadzorniku.

Kod njega su pronašli 28 plastičnih epruveta, plastične vrećice, paketiće od folije i 23 table, tri vrećice s 5,91 grama ketamina, 14 plastičnih epruveta s 27,21 grama ketamina, 15 epruveta s 29,7 grama droge MDMA, dva paketića folije u kojoj je bilo 2,16 MDMA, staklena posuda sa 6,54 grama MDMA, 23 tablete ecstasyja, tri vrećice sa 6,7 grama halucinogenih gljiva tzv. psilocibin i četiri vrećice s 12,3 grama konoplje…

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!