Pomorac koji je ozlijeđen kod Lošinja nije životno ugrožen

Vijesti 11. kol 202420:25 0 komentara
Goran Kovacic/PIXSELL

Član posade Jadrolinijina broda Lastovo, koji je u nedjelju teže ozlijeđen kada je u Malome Lošinju pala rampa broda, zaprimljen je u riječkoj bolnici, stabilno je i pri svijesti te nije životno ugrožen, doznaje se iz riječke bolnice.

“Možemo potvrditi da je pacijent zaprimljen u Kliničkom bolničkom centru Rijeka i da su započete mjere dijagnostičko – terapijskog zbrinjavanja”, naveli su.

U teškoj nesreći na rivi u Malom Lošinju, koja se dogodila oko 15 sati, na pomorce je pala teška rampa Jadrolinijinog broda Lastovo te su poginula tri pomorca, a jedan je teže ozlijeđen te je helikopterom prevezen u riječku bolnicu.

Iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture i iz Jadrolinije iskazali su žaljenje zbog strašne nesreće i sućut obiteljima poginulih te nadu u oporavak ozlijeđenog člana posade.

Iz policije su popodne izvijestili da očevidom na mjestu događaja rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice iz Rijeke te da u rasvjetljavanju tog događaja, uz policiju, sudjeluju i druge nadležne službe.

Na mjestu teške nesreće su i djelatnici nadležne Lučke kapetanije, koji će provesti istragu o uzrocima nesreće, a na mjesto nesreće izaći će i djelatnici Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!