VIDEO / Strava na odmorištu Mosor, ministar potvrdio: Jedna osoba poginula, više ozlijeđenih

Crna kronika 03. ruj 202418:35 > 19:19 0 komentara

Jedna je osoba smrtno stradala, a više ih je ozlijeđeno, nakon što je u utorak popodne vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva na benzinskoj postaji na A1 na odmorištu Mosor Jug kod Omiša, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

O događaju se oglasila i splitska policija. “Danas oko 17.45 sati zaprimljena dojava kako je došlo do požara na benzinskoj postaji na autocesti A1 odmoriše Mosor Jug, prema prvim informacijama do požara je došlo nakon što je vozilo udarilo u agregat za istakanje goriva, također prema prvim informacijama ima ozlijeđenih osoba, na mjesto događaja su izašle žurne službe koje postupaju.”

Ivo Cagalj/PIXSELL

Požar je nastao na postaji pozicioniranoj u smjeru Dubrovnika. Požar je ugašen za 15 minuta, no cijela vatrogasna akcija trajala je oko sat vremena.

Nakon sjednice HDZ-a, ministar Davor Božinović oglasio se o incidentu. “Došlo je do požara na benzinskoj postaji u sklopu odmorišta Mosor. Vozilo je udarilo u agregat za natakanje goriva, požar je pod kontrolom, ali još nema uvjeta da se priđe vozilu.”

“Nažalost, izgleda da je jedna osoba poginula, a više njih je ozlijeđeno, tri osobe su prevezene u splitsku bolnicu”, izvijestio je Božinović.

N1

Promet na autocesti A1 se odvija bez zastoja, no zbog očevida je zatvoreno odmorišta Mosor na kojem je u utorak popodne došlo do požara na benzinskoj postaji kada je vozilo udarilo u agregat za natakanje goriva, izvijestile su u utorak navečer Hrvatske autoceste (HAC).

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!