Radnik teško ozlijeđen nakon nesreće u kamenolomu kod Daruvara

Crna kronika 22. kol 202421:43 0 komentara
Kamion u kamenolomu
BENOIT DOPPAGNE/BELGA/Ilustracija

U teškoj nesreći u kamenolomu u Siraču je teško ozlijeđen 29-godišnji radnik, a liječnička pomoć pružena mu je u Općoj županijskoj bolnici Pakrac, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska policija.

Nesreća na radu se dogodila oko 9:20 u Ulici Ruđera Boškovića u Siraču, u krugu kamenoloma, priopćila je policija nakon provedenog očevida.

Utvrđeno je da je 29-godišnji zaposlenik u kamenolomu, na eksploatacijskom polju, radnim strojem prevozio nesortirani kamen. Istovarivajući kamen iz radnog stroja na nultoj etaži došlo je do odrona tla i prevrtanja radnog stroja unatrag na nižu etažu., odnosno došlo je do pada radnog stroja u kojem se nalazio 29-godišnjak s visine od oko 14 metara, dodaje se u priopćenju.

Prilikom prevrtanja radnoga stroja 29-godišnji djelatnik je ostao u kabini, ali je zadobio teške tjelesne ozljede. Liječnička pomoć mu je pružena u Općoj županijskoj bolnici Pakrac i bolnici hrvatskih veterana.

O događaju je obavješten viši rudarski inspektor koji će poduzeti mjere iz svoje nadležnosti, a Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru o navedenome događaju slijedi posebno izvješće, naveli su iz bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!