Severina uputila apel graničnim policajcima: “Nemojmo vraćati istom mjerom…”

Vijesti 26. kol 202417:41 0 komentara
Igor Kralj/PIXSELL

Pjevačica Severina Vučković u nedelju navečer privedena je na srpskoj granici. Nakon razgovora s policijom, Severini je dopušteno ući u Srbiju, ali se ona vratila u Hrvatsku.

Kasnije se oglasila na društvenim mrežama, kazavši kako ne želi u Srbiju “dok je diktator na vlasti.”

Sada se ponovno oglasila na Instagramu pozivom koji je uputila graničnim policajcima i policajkama:

“To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi. Zbog slobode mišljenja i govora, zbog nas, naše djece, zbog toliko ljubavi koja putuje dnevno preko naših granica…. Tu smo, jedni i drugi i jedni za druge.

Ajmo curice ajmo dječaci, studenti i đaci, policajci… posebno granični. Nemojmo, molim vas, sada vraćati istom mjerom. Pustite moje kolege iz Srbije da i dalje nesmetano dolaze i rade u Hrvatskoj. Suradnja u kulturi ne smije stati, ekonomija je ionako nezaustavljiva. Jedino tko od ovoga može profitirati su isključivo političari i njihova kamarila.

Hvala svima na podršci, hvala na brojnim porukama, koje ne stižem ni pročitati, a kamo li objaviti. Najviše ih je iz Srbije: Beograda, Novoga Sada, Šapca, Rume, Pazara, Čačka, Niša, Loznice… isprika onima koje sam izostavila, ispunili ste moje srce. Svi pišete isto: “Srbija nije Vučić, Srbija smo mi”, napisala je u objavi na Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!