Sports Mode EON TV-a privukao brojne nogometne obožavatelje tijekom nogometnog prvenstva

Bussiness class promo 18. srp 202412:19 0 komentara
Telemach Hrvatska

EON TV je još jednom pokazao kako brojnim gledateljima nudi najbolji pogled u sportski svijet kroz vrhunsku analitiku za vrijeme održavanja utakmica i to kroz funkcionalnost Sports Mode. Tako je tijekom nedavnog Europskog nogometnog prvenstva, na području Hrvatske, ali i ostatka jugoistočne Europe gdje je prisutan EON TV, zabilježeno intenzivno korištenje Sports Modea, posebno u danima odigravanja nekih od najgledanijih utakmica u regiji. Konkretno u Hrvatskoj, Sports Mode je korišten čak četiri puta više nego u mjesecima prije prvenstva.

Posebnost opcije Sports Mode je u tome što svim sportskim obožavateljima i analitičarima omogućava detaljno praćenje statistike, poretke, analize te sve ostale ključne detalje natjecanja i to u realnom vremenu. Zanimljivo je i što gledatelji tijekom utakmice mogu vratiti unatrag i pogledati sve njene zanimljive detalje, akcije i golove. Stoga možemo reći kako EON TV ovom vrijednom funkcionalnošću iz godine u godinu postaje prepoznatljivo mjesto za sve veći broj ljubitelja sporta i sportske analitike.

Sports Mode je pritom samo jedna od brojnih funkcionalnosti koje nudi EON TV, vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi, koja se ujedno i kontinuirano unaprjeđuje te postavlja standarde za korisničko iskustvo. Tako je početkom ove godine EON TV korisnicima predstavio novo, intuitivno sučelje, a tehnološka nadogradnja omogućila je i nove funkcionalnosti tipične za streaming servise. Korisnicima EON TV-a je, inače, na raspolaganju i više od 200 televizijskih i radijskih kanala te preko 130 HD TV kanala. Sadržaj na ovoj platformi moguće je gledati na više uređaja, putem smart boxa ili aplikacije za TV modernog i inovativnog sučelja. Dodatna pogodnost je i opcija gledanja sadržaja sedam dana unatrag u punoj kvaliteti emitiranja, te mogućnost preuzimanja i gledanja omiljenih serija, filmova i dokumentaraca čak i onda kada niste na mreži.

Iza EON TV-a stoji United Cloud, inovativni razvojni centar United Grupe, a hrvatskim korisnicima ga donosi Telemach Hrvatska.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!