Policajac nasrnuo na maloljetnika na traktoru i ozlijedio ga, ovaj ga udario metalnim klinom i prijetio ubojstvom

Crna kronika 08. srp 202419:45 0 komentara
PU karlovačka izvijestila je o incidentu u kojemu je policijac nasrnuo na maloljetnika na traktoru i ozlijedio ga, pri čemu je maloljetnik uzvratio udarcem metalnim klinom.
PU karlovačka

PU karlovačka izvijestila je o incidentu u kojemu je policijac nasrnuo na maloljetnika na traktoru i ozlijedio ga, pri čemu je maloljetnik uzvratio udarcem metalnim klinom.

Postupajući po zaprimljenoj prijavi policijskog službenika da ga je, dok je bio izvan službe, maloljetnik lakše ozlijedio te mu prijetio ubojstvom, a nakon što ga je u subotu popodne 6. lipnja u Ogulinu upozorio na prebrzu vožnju traktorom kojom je ugrozio njega i njegove sinove na motociklu, policijski službenici Policijske postaje Ogulin proveli su kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u sukobu policijski službenik fizički nasrnuo na maloljetnika dok je bio na traktoru te ga lakše ozlijedio, nakon čega ga je maloljetnik udario metalnim klinom u lice u namjeri otklanjanja fizičkog napada od sebe i pritom mu prijeteći ubojstvom, priopćeno je iz policije.

Zbog sumnje da je policijski službenik počinio kazneno djelo Tjelesna ozljeda, a maloljetnik kazneno djelo Prijetnja, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu, danas su predani pritvorskom nadzorniku PU karlovačke.

Budući policijski službenik nije djelatnik Policijske uprave karlovačke, s događajem je upoznat njegov nadležni rukovoditelj koji će odlučiti o daljnjem poduzimanju mjera i radnji iz Zakona o policiji, naveli su iz PU karlovačke.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!