Trojica državljana Srbije uhićena zbog krijumčarenja stranaca

Vijesti 12. ruj 202412:50 0 komentara
Luka Batelic/PIXSELL

Zbog sumnje u krijumčarenje stranih državljana osječko-baranjska policija je na dvije lokacije uhitila trojicu državljana Republike Srbije te ih kazneno prijavila, izvijestila je osječka policija u četvrtak.

Službenici Postaje granične policije Beli Manastir u srijedu su na Graničnom prijelazu Batina obavili graničnu kontrolu teretnog i priključnog vozila, srpskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 45-godišnji državljanin Srbije. Tijekom kontrole u tovarnom prostoru pronašli su više skrivenih stranih državljana, koji su nezakonito ušli u Hrvatsku.

Također, brzom intervencijom policije u blizini bivšeg graničnog prijelaza Duboševica-Udvar, zaustavljen je osobni automobil u kojem su se nalazili 51-godišnji i 22-godišnji državljani Srbije, koji se dovode u vezu s krijumčarenjem.

Trojica osumnjičenih su uhićena te predana pritvorskom nadzorniku osječko-baranjske PU. Osječkom Općinskom državnom odvjetništvu kazneno su prijavljeni za protuzakonito ulaženje, kretanje i boravak u Hrvatskoj, navode u policiji.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!