U apartmanu na hrvatskom otoku dočekao ih poseban cjenik: “To se plaća 150 eura”

Vijesti 16. srp 202407:34 0 komentara
Sime Zelic/PIXSELL

Otac čiji je sin boravio u apartmanu na Pagu objavio je "cjenik uništenih stvari", odnosno kazne koje će gosti morati platiti ako se ne pridržavaju pravila.

U prilično opsežnom cjeniku posebno je bizarna kazna po kojoj će gosti za uključivanje klime bez znanja vlasnika morati platiti 150 eura.

Tu je i uriniranje po dvorištu koje se naplaćuje 100 eura, a isto ćete platiti i za šetnju bez odjeće.

Neljubazni domaćini

“Sin je otišao sa curom na odmor u neki apartman na Pagu, a na ulazu ih dočekao “cjenik uništenih stvari”. Namještaj ex-Yu, ali ono što ih je najviše zasmetalo, bilo je prljavo, a domaćini neljubazni. Tako daju oni ocjenu dva, iako su rekli da je čista jedinica, i odu dalje za Split”, napisao je na X-u otac jednog od gostiju spornog apartmana.

Ispod njegove objave mnogi su se pitali zašto bi itko uopće htio ljetovati u takvom apartmanu. “Odlučili su produžiti boravak na otoku, ali su morali uzeti ono što je bilo slobodno, sad znaju zašto je bilo slobodno”, napisao je otac.

“Cjenik je sigurno nastao zbog svih finih turista koji tamo dolaze”, objašnjenje je jednog od komentatora.

Otac je dodao da ih je vlasnik apartmana verbalno napao jer su mu dali malu ocjenu. “I u vožnji zove njih gazda apartmana i psuje im kako ih nije sram dati takvu ocjenu, sad ima u recenziji 1 uz napomenu da gazda prijeti ako mu date nisku ocjenu”, dodao je, prenosi Večernji list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!