Učenik zbog kojeg se ispisao razred radi probleme i u novoj školi: “Jedan dan i već divlja”

Vijesti 04. lis 202408:19 3 komentara
škola, učionica, nastava, obrazovanje
Pixabay / Ilustracija

"Na žalost, incidenti su već krenuli, kada je dotični učenik počeo verbalno vrijeđati i vikati proste riječi. Napominjemo, učenik je jučer stigao u našu školu i to se već dogodilo!", poručili su roditelji.

“Sustav nikome ne pomaže”

Prije tri dana je u jednu školu u Novom Zagrebu stigao učenik zbog kojeg se početkom ove školske godine cijeli jedan razred ispisao iz škole, prenosi 24sata.

Roditelji djece u toj školi zabrinuti su zbog cijele situacije i najavili su kako ovog petka neće svoju djecu slati u školu već će se okupiti u mirni prosvjed u 8.30 pred škoklskom zgradom.

O svemu su se oglasili i pismom koje prenosimo u nastavku.

Želimo vas obavijestiti kako je od jučer u našu školu stigao novi učenik, koji zbog svog ponašanja, na žalost, mjesecima puni novinske stupce. Naime, riječ je o dječaku zbog kojeg se ove školske godine ispisao jedan cijeli razred. Sustav koji je u potpunosti zakazao i uopće nije reagirao, sada je odlučio da taj učenik bude u novoj školi.

Na žalost, incidenti su već krenuli, kada je dotični učenik počeo verbalno vrijeđati i vikati proste riječi. Napominjemo, učenik je jučer stigao u našu školu i to se već dogodilo!

S obzirom da nas sustav ne čuje niti štiti, mi, roditelji djece koja pohađaju taj razred prosvjedujemo ispred škole od 8:30. Također, dok god se situacija ne riješi kako bi svi bili zadovoljni, odlučili smo da do daljnjega nećemo pustiti djecu u školu.

Ovom prilikom molimo roditelje djece i drugih razreda da nam se pridruže i pruže podršku. Ovo nije prosvjed protiv djeteta, dotičnog učenika, već sustava koji ne reagira i nikome ne pomaže.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare