Užas kod Ploča: Prijetio obitelji, bacao kamenje na kuću, pokušao ubiti jednu osobu i ozlijedio policajce koji su izašli na intervenciju

Crna kronika 04. lip 202412:37 0 komentara
Ilustracija/Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Pritvoren je muškarac koji je u nedjelju prijetio članovima svoje obitelji, a jednog je pokušao i ubiti.

Kako je priopćila PU dubrovačko-neretvanska, radi se od 36-godišnjaku koji je pijan u nedjelju predvečer izazvao kaos ispred obiteljske kuće u Kominu nedaleko Ploča.

Prijetnje i fizički obračun

Tamo se najprije posvađao s članovima svoje obitelji, da bi zatim počeo na njih vikati i prijetiti im. U idućem trenutku sukob je eskalirao te je 36-godišnjak počeo bacati kamenje prema kući u kojoj živi s obitelji.

Kada ga je jedan od članova obitelji pokušao smiriti, udario ga je u glavu. U sve se umiješao i drugi član obitelji kojeg je 36-godišnjak također napao. Uhvatio ga je rukama za vrat i počeo gušiti, od čega je ovaj izgubio svijest.

Sukobio se i s policajcima

Zbog svega je morala intervenirati policija, ali je 36-godišnjak nasrnuo i na njih. Nanio im je i lakše ozljede, prije nego što je svladan i priveden u postaju.

“Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 36-godišnjak je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku. Prijava ga tereti za pokušao teškog ubojstva, pokušaju, prijetnju, pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i napad na službenu osobu”, potvrđeno je iz PU dubrovačko-neretvanske.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!