Veliki dio Zagreba na dva dana ostaje bez tople vode. Objavljeni su detalji

Vijesti 02. ruj 202412:51 0 komentara
tuš
Pexels/Ilustracija

HEP-Toplinarstvo će u razdoblju od 3. rujna 2024. u jutarnjim satima do 4. rujna 2024. u kasnim večernjim satima obustaviti isporuku tople vode krajnjim kupcima u naseljima Špansko, Malešnica i Gajnice, zbog završnih radova revitalizacije magistralnog vrelovoda koji se provode u Klanječkoj ulici.

“U tijeku su završni ovogodišnji radovi na zamjeni magistralnog vrelovoda putem kojeg se toplinskom energijom opskrbljuje zapadni dio grada Zagreba, a koji se ne mogu provesti bez privremene obustave isporuke tople vode krajnjim kupcima.

Radovi zamjene dotrajale vrelovodne mreže, koji su dio projekta ‘Revitalizacija vrelovodne mreže na području gradaZagreba’, sufinanciranog sredstvima EU fondova, podijeljeni su u više faza zbog kompleksnosti i velikog opsega. U revitalizaciji vrelovodne mreže koristi se moderna tehnologija beskanalnog polaganja predizoliranih cijevi, čime se povećava pouzdanost i sigurnost toplinskog sustava grada Zagreba.

Radnici HEP-Toplinarstva uložit će maksimalne napore da se najavljeni radovi provedu ušto kraćem roku, a krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje”, poručili su iz HEP-Toplinarstva.

Popis obustava isporuke tople vode u sklopu ovog Projekta objavljen je na web stranici www.hep.hr/toplinarstvo u rubrici Krajnji kupci – Bez toplinske energije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!