VIDEO / Bulj kandidat za predsjednika države? “Moguće je da za nekoliko dana objavim kandidaturu!”

Vijesti 02. lis 202411:40 1 komentar

Mostov Miro Bulj najavio je danas mogućnost svoje kandidature za Pantovčak.

Na press konferenciji u Saboru koju je sazvao vezano uz mogući odlazak pripadnika OSRH u NATO aktivnosti za sigurnosnom i obučnom potporom Ukrajini. Predsjednik Zoran Milanović je to jučer odbio, a premijer Andrej Plenković je rekao, spasio je pet časnika od odlaska u Njemačku.

Bulj danas na pressici pita premijera zašto ne šalje vojsku na hrvatske granice. “On umjesto toga potiho gura časnike… hrvatska država se upliće u rat”, kaže mostovac.

“Lolo, Plenkoviću, ako te ja toliko iritiram, dođi u Sabor s prijedlogom da hrvatsu vojsku, protivno volju uplićeš u neportreban rat kako bi pogodovao svojim gazdama i dodvorio se Macronu i ostalima”.

Na press konferenciji najavio je i moguću svoju kandidaturu za Pantovčak.

“Ja debelo razmišljam koji je moj idući korak, jer ovakvo ponašanje predsjednika, premijera i ministra obrane je ispod svake razine jedne ozbilje države”.

Na novinarsko pitanje je li taj korak predsjednička kandidatura, Bulj kaže: “Moguće je da za nekoliko dana objavim svoju kandidaturu. Vrijeme je da običan čovjek, čovjek iz naroda… kaže se da će uletiti u šesnaesterac i običnim jezikom ću pozvati hrvatski narod da imaju koga podržati”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare