VIDEO / Ustaške pjesme ponovno se orile Imotskim, spominjao se i Milanović

Vijesti 08. kol 202419:19 > 21:53 16 komentara
Atmosfera prije koncerta u Imotskom
Ivana Ivanovic/PIXSELL

Nakon ustaškog znakovlja i pjevanje ustaškim zločincima Juri i Bobanu uoči koncerta i na koncertu Thompsona, Mate Bulića i Dražena Zečića ista stvar se u Imotskom ponovila i uoči drugog Thompsonova koncerta na istom mjestu, kod Gospinog vijenca.

Očito zbog svih kritika koje je uputio nakon prvog koncerta, u središtu Imotskog u jednom trenutku su se čuli uvredljivi povici na račun predsjednika Zorana Milanovića.

Slobodna Dalmacija je pak izvijestila da su se na svakom koraku mogle vidjeti crne HOS-ove majice s natpisima ‘Za dom spremni‘. Kao i da je posebnu pozornost interventna policija imala na kip Tina Ujevića, kako bi ovaj put ostao netaknut ustaškim simbolima.

Upravo zato je i ostao upravo takav, netaknut. No, cijelo vrijeme su uz njega stajala šestorica pripadnika interventne policije.

Na Gospinom vijencu najveća hrvatska zastava

U utorak je na koncertu navodno bilo preko 25 tisuća posjetitelja, a slično je bilo i u četvrtak kada je Stadion Gospin vijenac uoči koncerta koji je započeo u 21 sat bio – pun.

Gužve su bile u smjeru Imotskog još satima prije. Na stadionu se našla i najveća hrvatska zastava – ona dugačka 107 metara, široka 12.5 metara, a teška 140 kilogram.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare