Zastupnica koja je pala na stepenicama u šali: “Žao mi je što sam prva Slovenka koja je izgubila krv u Hrvatskom saboru”

Vijesti 18. ruj 202414:13 0 komentara

Nezgoda saborske zastupnice Barbare Antolić Vupore jedan je od trenutaka koji su obilježili početak nove sjednice Hrvatskog sabora. Zastupnica je pala na stepenicama u Sabornici, no, srećom, nije ozlijeđena.

“Zasad je dobro, nije dobro što mi se to dogodilo prvi dan. Žao mi je što sam prva Slovenka koja je izgubila krv u Hrvatskom saboru”, rekla je u šali Antolić Vupora našem Igoru Bobiću po izlasku iz Sabornice.

Zahvalila je kolegama koji su joj priskočili upomoć nakon što je pala.

“Ne bih htjela biti prva vijest, pad po stepenicama se događa svugdje. Ono što se događa ljudima je prva vijest, a ne jedan pad na stepenicama”, poručila je.

Saborska sjednica u novom prostoru u srijedu je, podsjetimo, nakratko prekinuta zbog nezgode saborske zastupnice SDP-a Barbare Antolić Vupora.

Za vrijeme trajanja aktualnog prijepodneva, Antolić Vupora je pala na stepenicama u novoj sabornici i u pomoć su joj odmah priskočili kolege, među prvima Željko Jovanović, a s govornice je dotrčao i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!