Završen očevid: Kod Županje auto udario u dva pješaka, obojica poginula

Crna kronika 04. kol 202415:30 0 komentara
Armin Durgut/PIXSELL/ilustracija

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske dodatno su izvijestili da je u prometnoj nesreći u subotu na A3 u blizini Županje gdje su dvije osobe poginule riječ o dvojici pješaka koje je osobnim automobilom riječkih registracijskih oznaka udario 50-godišnji državljanin Srbije.

Očevidom je utvrđeno da se teška prometna nesreća dogodila kada su se dvojica muškaraca kao pješaci kretali južnom kolničkom trakom autoceste A-3, iako je na kolniku autoceste zabranjeno kretanje pješaka, a na njih je osobnim automobilom riječkih registracijskih oznaka naletio 50-godišnji državljanin Srbije.

Potom su u tijela dvojice muškaraca, odbačena na kolnik autoceste, udarila dva vozila njemačkih registracijskih oznaka kojima su upravljali 33-godišnjak i 38-godišnjakinja, njemački državljani, koja su se kretala iza osobnog automobila 50-godišnjaka.

Dvojica pješaka poginula su na mjestu nesreće, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u osobnom automobilu, lakše ozlijeđena.

Od troje vozača izuzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a od 50-godišnjaka je privremeno oduzeto vozilo radi vještačenja, naveli su iz policije te dodaje dodali da su tijela poginulih prevezena u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ u Vukovaru radi provođenja obdukcije i identifikacije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!