Oglas

Recept: Rolana piletina iz pećnice

author
Nanlin Fang, CNN
12. pro. 2020. 13:52
>
14:07
shutterstock_571291090
Shutterstock | Shutterstock

Ručak za prave gurmane.

Oglas

Sastojci:

- 2 pileća bataka bez kostiju

- 2 deblja lista sira

- 2 duža komada slanine

- začini po želji

- sol

Priprema:

Batake malo izlupati tučkom za meso, posoliti pa dodati začine.

Staviti deblji komad sira na meso, pa preko toga komad slanine. 

Meso saviti u rolu i pričvrstiti čačkalicom. Postupak ponoviti i s drugim batakom.

U pleh obložen papirom za pečenje staviti meso i pokriti aluminijskom folijom. 

Pecite na 220 stupnjeva prvih pola sata. 

Nakon toga skinite foliju i pecite još 25 minuta da dobije lijepu koricu.

Poslužiti toplo.

Dobar tek!

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad | Windows| i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama