Ispostavilo se da postoji brz i jednostavan način kuhanja kako biste dobili savršeno hrskave pečene krumpire, a sve što trebate učiniti je dodati jedan sastojak prije nego ih stavite u pećnicu.
Nema ništa gore nego kada zagrizete svoj nedjeljni ručak, a pečeni krumpiri su vlažni i grudasti.
Međutim, ispostavilo se da postoji jednostavan način kako osigurati da svaki put dobijete najhrskavije pečene krumpire – a potreban vam je samo jedan jednostavan sastojak.
Kuharica Mary Berry je podijelila da je najbolji način za ukusne pečene krumpire taj da ih premažete grizom.
“Nakon što sam istražila na internetu, otkrila sam da krumpiri sadrže puno vlage, a korištenje griza apsorbira višak vlage na površini krumpira, što sprječava da postanu gnjecavi tijekom kuhanja”, rekla je Berry za Express.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!