Oglas

Ne bacajte peteljke paprika, pogledajte kako ih genijalno iskoristiti

author
N1 Info
04. ruj. 2024. 22:24
paprika-gdcb95521a_1920
Pixabay | Pixabay

Paprika je savršena za gotovo sve što vam padne na pamet u kuhinji. Odlične su pečene, punjene ili u ajvaru.

Oglas

Kad pripremate paprike, prvo što ćete vjerojatno učiniti je baciti peteljke. A to je velika pogreška jer si uskraćujete dodatni užitak u jelu. Naime, umjesto da ih bacite, stavite ih u vrećicu i "spakirajte" u zamrzivač.

Za čarobni okus


Kada prođe ljeto i sezona paprika, to ne znači da se morate odreći njihovog čarobnog okusa, piše Krstarica.

Kako biste zimi obogatili svako jelo, peteljke izvadite iz zamrzivača i dodajte ih hrani koju pripremate. Koristite se kao začin. Mogu se dodati juhi, varivima, mesu.

Svako jelo pripremljeno od tako neobičnog začina, bit će puno ukusnije i aromatičnije.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Teme

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare

Pratite nas na društvenim mrežama