Paprika je savršena za gotovo sve što vam padne na pamet u kuhinji. Odlične su pečene, punjene ili u ajvaru.
Kad pripremate paprike, prvo što ćete vjerojatno učiniti je baciti peteljke. A to je velika pogreška jer si uskraćujete dodatni užitak u jelu. Naime, umjesto da ih bacite, stavite ih u vrećicu i “spakirajte” u zamrzivač.
Za čarobni okus
Kada prođe ljeto i sezona paprika, to ne znači da se morate odreći njihovog čarobnog okusa, piše Krstarica.
Kako biste zimi obogatili svako jelo, peteljke izvadite iz zamrzivača i dodajte ih hrani koju pripremate. Koristite se kao začin. Mogu se dodati juhi, varivima, mesu.
Svako jelo pripremljeno od tako neobičnog začina, bit će puno ukusnije i aromatičnije.
N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.
Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?
Budi prvi koji će ostaviti komentar!